Yusufbilgic06
Puanı : 2185.38
Viral haber merkezinde yer alamak için tıkla.

Hakkında

Haberself.com herkesin haber ekleyebileceği bir haber altyapı sitesidir. Bu haber sitesinin aynısını oluşturabilirsiniz. Haberself türkiyenin viral haber merkezi. Haber Eklemek İçin Tıkla. tıkla.
  • Polise dev bir moral konseri yapalım" diyerek ünlüler camiasına çağrıda bulundu.

    Reina'da 39 kişiyi katleden teröristin yakalanmasının ardından `Demet Akalın,` hesabından "Polise `dev` bir moral konseri yapalım" diyerek ünlüler camiasına çağrıda bulundu. `sosyal medya`

    17.01.2017 23:20
  • Merkez Bankasından 'döviz' hamlesiMerkez Bankası, Türk lirası depoları karşılığı döviz depoları piyasasının açılmasına karar verdi.

    Merkez Bankasından 'döviz' hamlesiMerkez Bankası, Türk lirası depoları karşılığı döviz depoları piyasasının açılmasına karar verdi.

    17.01.2017 23:16
  • Borç yapılandırmasında süreyi kaçıranlara müjde

    Borç yapılandırmasında süreyi kaçıranlara müjdeBakan Ağbal, yeniden yapılandırma kapsamında vergi ve SGK prim ödemelerini yapamayan ve haklarını kaybedenlere ikinci bir şans getirdiklerini belirtti.Maliye Bakanı Naci Ağbal, yeniden yapılandırma kapsamında geçtiğimiz Kasım ve Aralık aylarında vergi ve SGK prim ödemelerini yapamayan ve haklarını kaybedenlere ikinci bir şans getirdiklerini belirterek

    17.01.2017 23:10
  • Murat Cemcir: Yanlış şaka yaptığınız an, hayatınız biter

    Murat Cemcir: Yanlış şaka yaptığınız an, hayatınız biter 'Çalgı Çengi İkimiz' filmleri önceki gün vizyona giren Murat Cemcir ve Ahmet Kural, yeni filmlerini ve bilinmeyenlerini anlattı.

    17.01.2017 23:06
  • Hulusi Akar Brüksel'de NATO toplantısına katıldı

    Hulusi Akar Brüksel'de NATO toplantısına katıldı Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Brüksel'de NATO toplantısına katıldı.Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar, Brüksel'de NATO toplantısına katıldı. Akar, "NATO terörle mücadelede daha fazla sorumluluk almalı" dedi. Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar’ın 176’ncı NATO Askeri Komite Genelkurmay Başkanları Toplantısı’na katıldı. TSK’dan yapılan açıklamada, “Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, 17, 18 Ocak 2017 tarihlerinde NATO Karargahı Brüksel/Belçika’da icra edilen 176’ncı NATO Askeri Komite Genelkurmay Başkanları Toplantısı’na katılmaktadır. Toplantı kapsamında 17 Ocak 2017 tarihinde icra edilen oturumlarda; NATO komuta yapısının işlevselliğinin değerlendirilmesi, Afganistan'da genel güvenlik durumu ile burada icra edilen Kararlı Destek Görevi ve terörizm ile mücadele konuları görüşülmüştür” denildi

    17.01.2017 22:59
  • Putin hazırlık yapıyor iddiası! ABD ve AB'nin yaptırımları uzatma kararlılığı karşısında Rusya'nın "umulmadık bir hamle" hazırlığında olduğu iddia edildi.

    Putin hazırlık yapıyor iddiası! ABD ve AB'nin yaptırımları uzatma kararlılığı karşısında Rusya'nın "umulmadık bir hamle" hazırlığında olduğu iddia edildi.

    17.01.2017 22:53
  • Sağlık Bakanı Akdağ: Bin 929 personel görevine iade edildi

    `Sağlık` Bakanı Akdağ: Bin 929 personel görevine iade edildi Sağlık Bakanı Akdağ, "Sağlık Bakanlığında 8 bin 891 personel açığa alındı, bin 929 personel görevine iade edildi, 5 bin 541 personel kamu görevinden çıkarıldı." dedi.Sağlık Bakanı Recep Akdağ, `CHP` İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu'nun yazılı soru önergesini yanıtladı. Sağlık Bakanlığında, FETÖ/PDY ve benzeri `terör` örgütlerine veya MGK tarafından devletin milli güvenliğine karşı faaliyette bulunduğuna karar verilen yapı, oluşum veya gruplara üyeliği, mensubiyeti veya iltisakı yahut bunlarla irtibatı olduğu belirlenerek, 28 Kasım 2016 tarihi itibarıyla açığa alınan personel sayısının 8 bin 891 olduğu bilgisini veren Akdağ, durumları incelenen bin 929 personelin görevlerine iade edildiğini kaydetti. 5 bin 541 personelin ise kamu görevinden çıkarıldığını vurgulayan Akdağ, "Kamu görevinden çıkarılanlardan yargı kararı ile görevine iade edilen personel bulunmamaktadır. Ayrıca kamu görevinden çıkarılanların yerine personel istihdamı yapılmamıştır." ifadesini kullandı.

    17.01.2017 22:51
  • Teröristin yakalandığı evde ilginç not!

    Çok sayıda yerli ve yabancı gazeteci polisin izniyle o eve girdi. Operasyon sırasında polisin evde bularak el koyduğu 197 bin `ABD` Doları dışında, "Sen çok delisin" ve "Seni Seviyorum Dina" yazılı bir not evdeki dikkat çeken ayrıntılardan. GIDA MALZEMESİ İSTİFLEMİŞLER Televizyonun bulunmadığı evde, koli koli istiflenmiş yumurtalar ve sıvı yağ tenekeleri ilk dikkat çeken detaylar. Neredeyse 1 ay önce yapılan alışverişin ayrıntılı fişi, eve toplu gıda alımının yapıldığını, sık sık dışarı çıkılmadığını gösteriyordu. Buzdolabında dondurulmuş tavukla birlikte artık rengi değişen `meyveler` o son alışverişten kalma. KADIN MALZEMELERİ Ayrıca evde, yakalanan kadınlara ait `makyaj` malzemeleri, `kadın` giysileri ve `saç` düzleştirici `saç` maşası da yer alıyor.TÜL YERİNE GÜNEŞLİK Evin tüm odalarında tül yerine güneşlik bulunması da evdekilerin görünmemek için başvurdukları yöntemlerden biriydi. Evin tüm pencerelerinde güneşlik bulunuyor. İLGİNÇ NOT: SEN ÇOK DELİSİN Operasyon sırasında polisin evde bularak el koyduğu 197 bin `ABD` Doları dışında, Libya ve Irak paraları ile bozuk eurolar da evin farklı bölümlerinde bulundu. "Sen çok delisin" ve "Seni Seviyorum Dina" yazılı bir notta evdeki dikkat çeken ayrıntılardan.

    17.01.2017 22:46
  • Ankara da patlama son dakika gelişmesi Ankara da patlama oldu

    Son Dakika gelişmesi, `Ankara` da büyük bir patlama oldu. `Ankara` patlamasının nedeni ve patlama sebebi ne. Ankara'nın Küçükesat semtindeki bir binada şiddetli bir doğalgaz patlaması meydana geldi. Ankara'nın Çankaya ilçesinde bir apartmanda patlama meydana geldi. Patlamada, 3 kişi yaralandı. Ankara'nın Çankaya ilçesinde bir apartmanda doğalgaz sıkışması ya da tüpten kaynaklandığı değerlendirilen patlama meydana geldi. Küçükesat Mahallesi Başçavuş Sokak'ta üç katlı bir apartmanda doğalgaz sıkışması ya da tüpten kaynaklandığı değerlendirilen patlama nedeniyle binada hasar oluştu. Olay yerine çok sayıda `polis,` itfaiye ve `sağlık` ekibi sevk edildi. Olayda, üç kişi yaralandı. Patlamanın meydana geldiği binanın çevresinde güvenlik önlemleri alınırken, ekipler çalışmalarını sürdürüyor.Maliye Bakanı Naci Ağbal, patlamada hafif yaralanan 3 kişinin hastaneye kaldırıldığını, enkaz altında kimsenin bulunmadığını bildirdi. Olay yerine gelen `Ankara` İl Emniyet Müdürü Mahmut Karaaslan, "İlk bulgularda bomba emaresi yok" açıklamasında bulundu.

    17.01.2017 22:42
  • Köpeğe işkence eden caniler serbest bırakıldı

    Köpeğe `işkence` eden caniler serbest bırakıldı Isparta'daki vahşet görüntülerinin sosyal medyada yayılmasından sonra yeni bir gelişme yaşandı. Yavru köpeğin kulaklarını keserek görüntülerini sosyal medyada paylaştıkları öne sürülen 2 kişi gözaltına alındı. Şüpheliler, savcılıktaki ifadesinin ardından serbest bırakıldı. Isparta'da yavru köpeğin kulaklarını kesip, sosyal medyada paylaştığı öne sürülen 2 kişi gözaltına alındı. Isparta'da kulakları kesilen yavru köpeğin görüntülerinin sosyal medyada paylaşılmasının ardından `Isparta` Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı. `Isparta` Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri yavru köpeğin kulaklarını kesen ve görüntüleri sosyal medyada paylaştığı öne sürülen H.K ve N.Y'yi Zafer Mahallesi'ndeki evlerinde gözaltına aldı. Zanlılar emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Adliyeye sevk edilen şüpheliler, savcılıktaki ifadesinin ardından serbest bırakıldı. Şüphelilere, Kabahatlar Kanunu'na göre adli işlem yapıldı.

    17.01.2017 22:39
  • Sayfa :

    Hakkında

    Haberself.com herkesin haber ekleyebileceği bir haber altyapı sitesidir. Bu haber sitesinin aynısını oluşturabilirsiniz. Haberself türkiyenin viral haber merkezi. Haber Eklemek İçin Tıkla. tıkla.