Yusufbilgic06
Puanı : 2188.72
Viral haber merkezinde yer alamak için tıkla.

Hakkında

Haberself.com herkesin haber ekleyebileceği bir haber altyapı sitesidir. Bu haber sitesinin aynısını oluşturabilirsiniz. Haberself türkiyenin viral haber merkezi. Haber Eklemek İçin Tıkla. tıkla.
  • Köpeğe işkence eden caniler serbest bırakıldı

    Köpeğe `işkence` eden caniler serbest bırakıldı Isparta'daki vahşet görüntülerinin sosyal medyada yayılmasından sonra yeni bir gelişme yaşandı. Yavru köpeğin kulaklarını keserek görüntülerini sosyal medyada paylaştıkları öne sürülen 2 kişi gözaltına alındı. Şüpheliler, savcılıktaki ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

    17.01.2017 22:36
  • Almanlar gerçeği itiraf etti! Türkiye hak ediyor

    Alman-Türk `Ticaret` ve Sanayi Odası Genel Sekreteri ve Yönetim Kurulu Üyesi Jan Nöther, Alman devlet radyosuna yaptığı açıklamada, Türkiye'de OHAL kapsamında alınan önlemlerin uzun süreceğine dair endişesinin olmadığını söyledi. Uluslararası yatırımcıların Türkiye'de yatırım yapmakta çekingen davrandığını, bazı orta ölçekli yatırım planlarının bir süreliğine ertelendiğini ifade eden Nöther, buna kZor zamanlarda diyalog çok önemli" Jan Nöther, Almanya'nın Türkiye'ye yönelik yatırımları hakkında ise "Ben zor zamanlarda diyaloğun çok önemli olduğunu düşünüyorum ve özellikle de Alman yatırımcılar Türk ortaklarının geleceğe yönelik önünü açmak için birtakım adımlar atıyor." ifadesini kullandı. "Burada kalifiye bulma imkanımız var'' Türkiye'de faaliyet gösteren Alman yazılım şirketi SAP'nin Başkan Yardımcısı Franz Faerber de Nöther'in Türkiye hakkındaki olumlu görüşlerini destekledi. Faerber, "İstanbul'da 17 milyon kişi yaşıyor. Bu genç ve eğitimli bireyler bakımından büyük bir fırsat sunuyor. Rekabet durumu, iyi eğitimli insanların aranıp da bulunamadığı ülkelerdeki gibi değil. Burada gerçekten kalifiye bulma imkanımız var." dedi.

    17.01.2017 22:33
  • Demirtaş ve Yüksekdağ için istenen cezalar belli oldu

    `Diyarbakır` Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen `terör` soruşturması kapsamında tutuklanan `HDP` Eş Genel başkanlarından Selahattin Demirtaş hakkında 43 yıldan 142 yıla, Figen Yüksekdağ hakkında da 30 yıldan 83 yıla kadar hapis istemiyle iddianame hazırlandı.

    17.01.2017 22:06
  • Ruhani'den çarpıcı açıklama: Türkiye, Rusya ve biz etkin gücüz

    Yerli ve yabancı `basın` mensuplarının katıldığı `basın` toplantısında gündeme ilişkin konuları değerlendiren Ruhani; İran, Türkiye ve Rusya’nın Astana müzakereleri için büyük çaba sarf ettiğini söyledi. Ruhani,“Tüm çabamız Astana’nın Suriye’deki tüm sorunların çözümü için bir başlangıç olup son adım olmamasına yöneliktir” dedi. İran Cumhurbaşkanı , “İran, Türkiye ve `Rusya` birlikte Halep ve Suriye’de ateşkes sağlayabiliyorsa, bu mesele bu üç ülkenin `etkin` güç olduğu ve bu işi birlikte çözebileceğiniz gösteriyor” diye konuştu.

    17.01.2017 22:01
  • Çavuşoğlu'ndan sürpriz ABD açıklaması

    Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, gündeme dair açıklamalarda bulunurken, `Suriye` görüşmelerine de değindi. Çavuşoğlu, Astana görüşmelerini 23 Ocak'ta yapmak istediklerini söyledi. Bu tarihten önce uzmanların Astana'da bir araya gelmeyi planladığını ifade eden Çavuşoğlu, "Türkiye, `Rusya` ve İran bir araya gelecek." dedi. KİMLER KATILIYOR? Astana'daki görüşmelerin gerçekleşmesi için hazırlık çalışmalarının sürdüğünü belirten Çavuşoğlu, şöyle dedi: "Ev sahibi, Kazakistan. Kazakistan Cumhurbaşkanı tüm katılımcılara davet gönderecek `ev` sahibi olarak. Ama nasıl bir davet olacak, kimler davet edilecek bu konuda `biz` `kendi` aramızda görüşüyoruz. ABD'nin katılması konusunda `biz` hemfikiriz Rusya'yla, bu konuda bir sıkıntı yok. Şu anda Birleşmiş Milletler'in (BM), Türkiye'nin, Rusya'nın, İran'ın ve ABD'nin katılması kesin gibi. Bu ülkelere de tabii davet gidecek.

    17.01.2017 21:56
  • Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli kabul

    Cumhurbaşkanı `Recep Tayyip Erdoğan,` Atlantik Konseyi heyetini kabul etti. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde basına kapalı gerçekleştirilen kabul, yaklaşık 1 saat 20 dakika sürdü.

    17.01.2017 21:48
  • CHP'nin kırmızı kart eylemine MHP'den tarihi kapak

    TBMM'deki anayasa görüşmelerinde CHP'liler, yeni bir eyleme imza attı.. KIRMIZI KART GÖSTERDİLER Anayasa değişikliğini `protesto` eden `CHP` vekiller, saat 17:00'de her birlikte ayağa kalkarak kırmızı kart gösterdi. "MİLLET SİZE KIRMIZI KART GÖSTERMİŞ ZATEN" O sırada `MHP` sıralarından bir vekilin "Millet size kırmızı kart göstermiş zaten" diyerek `tepki` gösterdiği duyuldu..

    17.01.2017 21:43
  • Elektronik sigara yüzünde patladı

    Elektronik sigara bir faciaya daha neden oldu. Andrew Hall isimli adam sosyal medyadan elektronik sigaranın yüzüne neler yaptığını paylaştı. 7 DİŞİNİ KAYBETTİ Elektronik sigara içen adamın yüzünde patlayan alet cildinde ikinci dereceden yanık olmasına neden olurken 7 dişini kaybeden adam yanıklar iyileşitkten sonra bir `dizi` `estetik` operasyon geçirecek. BOĞAZINA SAPLANMIŞ Korkunç bir kazaya uğrayan adamın ağzındayken patlayan sigaranın parçalarından bazılarının boğazına kadar girip saplandığı açıklandı.

    17.01.2017 21:39
  • Reina saldırganı Özbekistan'da da arananlar listesindeymiş

    Reina saldırganı terörist Abdulkadir Masharipov'un yakalandığı `ev` `basın` mensuplarına açıldı. Çok sayıda yerli ve yabancı gazeteci polisin izniyle o eve girdi. Eve girer girmez `ilginç` detaylar dikkat çekiciydi, terörist Abdulkadr Masharipov'a öyle bir not yazmışlar ki, görenler şaşırdı ve ne olduğunu anlamaya çalıştılar. İşte o teröristin evinden çıkanlar ve o `ilginç` not;

    17.01.2017 21:20
  • İstanbul'da teröristlere operasyon, 15 gözaltı

    İstanbul'da, `terör` örgütü PKK/KCK’ya yönelik operasyonda, aralarında silahlı `eylem` hazırlığında oldukları iddia edilen şüphelilerin de bulunduğu 15 kişi yakalandı. Alınan bilgiye göre, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, `terör` örgütü PKK/KCK adına kırsal alanda faaliyet gösteren ve silahlı `eylem` yapmak üzere İstanbul’a gönderildikleri öne sürülen şüphelilere yönelik çalışma başlattı. Bu kapsamda, Kartal, Fatih, Gaziosmanpaşa, Bahçelievler, Esenyurt, Sultanbeyli ve Başakşehir’de belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon düzenlendi. Özel harekat polisinin de destek verdiği operasyonda 15 kişi gözaltına alındı.

    16.01.2017 03:30
  • Sayfa :

    Hakkında

    Haberself.com herkesin haber ekleyebileceği bir haber altyapı sitesidir. Bu haber sitesinin aynısını oluşturabilirsiniz. Haberself türkiyenin viral haber merkezi. Haber Eklemek İçin Tıkla. tıkla.